Duikers die deelnemen aan de ADVANCED RECREATIONAL TRIMIX cursus zijn duikers in bezit van het Recreatief Trimix brevet of het Advanced Nitrox brevet, welke geleidelijk hun ervaring willen verruimen met het maken van duiken tot 45 meter met lichte decompressie. Hierbij zullen ze gebruik maken van een trimix mengsel om de stikstof narcose te verminderen en een deco gas om de decostop tijden te verminderen of te vermijden.


Je zult 4 duiken maken waarvan er minimaal 2 tussen 30 en 45 meter diep zijn.

Tijdens de cursus zal er gebruik worden gemaakt van een trimix mengel dat bestaat uit

25 tot 40% zuurstof en een helium percentage wat de END van 24 meter niet zal overschrijden. Het is aanbevolen om met een 28/25 mengsel te duiken (28% zuurstof, 25% helium). Er zal tenminste 1 decompressie duik gemaakt worden, met een decostop van maximaal 15 minuten, waarbij de cursist een nitrox mengsel ademt van 50% zuurstof, welke in een stage bottle meegedragen wordt.


Tijdens de duiken zullen er diverse technieken voor veiligheids- en lichte decompressie stops worden doorgenomen en geoefend en gaan we in op het gebruik computer duikplanning.


Gedurende de cursus zal je duiken met sportduik uitrusting, gecombineerd met een stage decompressie fles. Mocht de cursist met dubbele tanks willen duiken, zijn deze ook beschikbaar (tegen huurprijs). Er zal ten minste 1 ondiepe oefensessie of zwembad duik gedaan worden en tenminste 1 lichte deco duik.


CURSUS DETAILS


  CURSUSINHOUD

  2-3 theorielessen
  1 zwembadduik

  4 buitenwaterduiken


  CURSUSKOSTEN
  € 275,-


  INCLUSIEF
  cursusmanual


  EXCLUSIEF
  gebruik duikmaterialen in overleg

  flesvullingen

  deco-gas flesvulling


  VOORWAARDEN
  tenminste 10 jaar oud
  normaal gezond

  EANx brevet of gelijkwaardig brevet

  Deep Diver brevet of gelijkwaardig brevet

  of

  Recreational Trimix Diver brevet

BACK

  LEADER IN TECHNICAL DIVING EDUCATION

AANMELDEN