In deze cursus maak je kennis met het technische duiken, de duikmaterialen en enkele skills die zo kenmerkend zijn voor het technisch duiken.


Als je aan technisch duiken wilt beginnen, heb je extra ervaring, opleiding en uitrusting

nodig. Bij het recreatieve duiken gebruik je meestal een enkele duik fles, maar

tech-duikers hebben gewoonlijk dubbele flessen bij zich, plus een of meerdere extra flessen onder hun armen, elk met vaak een ander gasmengsel. Ze hebben meestal twee of meer volledig zelfstandige ademautomaten, duikcomputer's en ook andere back-ups voor hun essentiële primaire duikmateriaal.


In deze DISCOVER TEC les kom je meer te weten over hoe je de duikuitrusting moet kiezen die het beste bij je past. Ook krijg je tips over kenmerken, model, pasvorm, comfort en onderhoud van veel technische duikmaterialen.


De Discover Tec cursus vindt plaats in het zwembad, en na het zwembaddeel is er de mogelijkheid om een buitenwater duik in een technische duikuitrusting te maken onder begeleiding van een ervaren technisch duikinstructeur.

Op deze manier krijg je een goed idee wat er allemaal bij komt kijken om aan het technisch duiken te beginnen.  CURSUS DETAILS


  CURSUSINHOUD

  1 theorieles
  1 zwembadduik
  € 60,-


  INCLUSIEF
  gebruik van alle duikmaterialen


  VOORWAARDEN

  Open Water Diver brevet of gelijkwaardig brevet
  tenminste 18 jaar oud
  normaal gezond


  OPTIONEEL

  buitenwater duik € 35,-

BACK

  LEADER IN TECHNICAL DIVING EDUCATION

AANMELDEN