Lees de antwoorden op veel gestelde vragen

Als PADI ASSISTANT INSTRUCTOR krijg je niet alleen ervaring als PADI-professional, maar begin je ook te leren wat het PADI-systeem van duikinstructie inhoudt. Je kunt helpen bij het lesgeven en beperkte lestaken op je nemen. Het is een goede manier om ervaring op te doen in een relaxte manier, in jouw tempo en je voor te bereiden voordat je duikinstructeur wordt!


De cursus PADI ASSISTANT INSTRUCTOR is het eerste deel van de PADI Instructor Development Course (IDC). Wanneer deze wordt gevolgd door de cursus Open Water Scuba Instructor (OWSI)  waarna de Instructor Examination (IE) met goed gevolg wordt afgelegd, leidt dat tot brevettering als PADI Open Water Scuba Instructor .


Je leert duikactiviteiten te organiseren en er toezicht op te houden, en concentreert je op het aanscherpen van je lesvaardigheden. Je leert o.a.:
  CURSUSDETAILS


  MINIMALE CURSUS INHOUD

  10 theorie modules

  8 praktijk sessies

  diverse stages

  indivduele opdrachten


  CURSUSKOSTEN
  € 525,- (eigen duikmaterialen)

  € 700,- (gebruik duikmaterialen)


  EXCLUSIEF

  PADI IDC Kit

  flesvullingen


  VOORWAARDEN

  tenminste 18 jaar oud
  normaal gezond

  EFR brevet of gelijkwaardig

  PADI Divemaster brevet of gelijkwaardig

  minimaal 60 gelogde duiken

  geldige medische verklaring


  PADI IDC KIT

  Naast het bezit van alle recreatieve basis-   manuals is bevat PADI IDC Kit alle verplichte   lesmaterialen welke nodig is om je voor te   bereiden op de cursussen PADI Assistant   Instructor of Open Water Scuba Instructor.

BACK

The Way The World Learns To Dive

AANMELDEN