Lees de antwoorden op veel gestelde vragen


  CURSUSDETAILS


  MINIMALE CURSUS INHOUD

  12 theorie modules

  10 praktijk sessies

  diverse stages

  individuele opdrachten


  CURSUSKOSTEN
  € 425,- (eigen duikmaterialen)

  € 600,- (gebruik duikmaterialen)


  INCLUSIEF

  brevetkosten


  EXCLUSIEF

  PADI Divemaster ‘Crewpack’

  flesvullingen


  VOORWAARDEN

  tenminste 18 jaar oud
  normaal gezond

  EFR brevet of gelijkwaardig

  PADI Rescue Diver brevet of gelijkwaardig

  minimaal 40 gelogde duiken

  geldige medische verklaring


  PADI DIVEMASTER CREWPACK

  Het PADI Divemaster Crewpack bevat alle   verplichte lesmaterialen die je nodig hebt om   te starten met de Divemaster cursus.

Op zoek naar de eerste carrièrestap de duikwereld in? Je avontuur op duikinstructeursniveau begint met het PADI DIVEMASTER opleiding. In deze cursus werk je nauw samen met een PADI Instructor. Je breidt je duikkennis uit en je verfijnt je vaardigheden tot ze op professioneel niveau zijn. De PADI Divemaster-opleiding ontwikkelt je leidinggevende kwaliteiten, waardoor je gekwalificeerd wordt om toezicht te houden op duikactiviteiten en je instructeurs kunt assisteren met cursisten.

Het PADI Divemaster brevet is een vereiste om deel te kunnen nemen aan de PADI Assistant Instructor en PADI Open Water Scuba Instructor cursussen.


Tijdens de PADI Divemaster cursus leer je via zowel klassikale les als zelfstudie leiderschapskwaliteiten voor de duiksport. Je rond watervaardigheden af en je uithoudingsvermogen wordt getest, en je doet trainingsoefeningen die je organisatietalent en probleemoplossend vermogen uitbreiden, en je helpt anderen om beter te leren duiken. Deze kennis breng je in de praktijk met een gestructureerde stage of een serie praktijkoefeningen.

Bekijk hier het Divemaster programma.


Tijdens je Divemaster opleiding diep je je duikkennis uit, scherp je je vaardigheden aan en neemt je zelfvertrouwen toe. Als je eenmaal PADI Divemaster bent, zul je je verworven skills aanwenden om andere duikers te begeleiden, te coachen en te stimuleren.
BACK

The Way The World Learns To Dive

AANMELDEN