Heb je een lange tijd niet gedoken? Heb je een tijd geleden op vakantie je brevet gehaald maar wil je nu toch ook eens hier in Nederland duiken? Voel je je onzeker of je alle vaardigheden nog hebt? Kom je kennis en duik vaardigheden opfrissen onder deskundige begeleiding met een PADI SCUBA REVIEW.


PADI adviseert om dit programma te volgen wanneer je een half jaar of langer niet meer hebt gedoken. Na verloop van tijd ga je toch de juiste uitvoering van vaardigheden verliezen, zoals o.a. het uittrimmen of het correct aansluiten van een persluchtset.


Het programma bestaat uit twee delen, een kennis-herhaling en een herhaling van de duik vaardigheden. In een zwembadduik zullen de belangrijkste vaardigheden worden geoefend.


Als je wilt, kan je ook nog een buitenwater duik maken onder begeleiding. Deze aanbevolen duik biedt de gelegenheid om de omgeving te bekijken samen met een PADI instructeur.


Na afloop wordt er een aantekening gemaakt door de instructeur in je logboek zodat je weer vol zelfvertrouwen en met veel plezier kan gaan genieten van de onderwaterwereld.

Lees de antwoorden op veel gestelde vragen


  CURSUS DETAILS  


  CURSUS INHOUD

  1 theorieles
  1 zwembadduik

  € 35,-


  INCLUSIEF
  gebruik alle duikmaterialen


  VOORWAARDEN

  tenminste 10 jaar oud
  normaal gezond

  PADI Open Water Diver of gelijkwaardig


BACK

The Way The World Learns To Dive

SCUBA REVIEW AANMELDEN