Duikers die deelnemen aan de RECREATIEF TRIMIX cursus zijn duikers met een Advanced Open Water Diver en een Enriched Air Nitrox brevet, welke geleidelijk hun ervaring willen verruimen met het maken van duiken tot 39 meter. Deze duiken zullen gemaakt worden met een trimix-ademgas om stikstof narcose te verminderen of vermijden.


Naast het theoretische- en zwembadgedeelte zullen er 2 buitenwater duiken gemaakt worden tot een maximum diepte van 39 meter. Tijdens deze duiken zal er gebruik worden gemaakt van een trimix-gasmengel dat bestaat uit 25 tot 40% zuurstof en een helium percentage wat de END van 24 meter niet zal overschrijden. Aanbevolen word om met een 28/25 mengsel te duiken. (28% zuurstof, 25% helium)


Tijdens deze duiken zullen diverse technieken voor veiligheids- en lichte decompressie stops worden doorgenomen en geoefend.

Er zullen geen decompressie stops gemaakt worden langer dan 3 minuten tenzij deze cursus gecombineerd wordt met de Advanced Nitrox of de Advanced Recreational Trimix cursus.

Gedurende de cursus zal de cursist duiken met sport duikuitrusting met enkele fles.
CURSUS DETAILS


  CURSUSINHOUD

  1 theorieles
  1 zwembadduik

  2 buitenwaterduiken


  CURSUSKOSTEN
  € 275,-


  INCLUSIEF
  cursusmanual


  EXCLUSIEF
  gebruik duikmaterialen in overleg

  flesvullingen

  deco-gas flesvulllingen


  VOORWAARDEN
  tenminste 18 jaar oud
  normaal gezond

  Advanced brevet of gelijkwaardig brevet

  EANx brevet of gelijkwaardig brevet

BACK

  LEADER IN TECHNICAL DIVING EDUCATION

AANMELDEN