De TEKLITE cursus is een combinatie van de IANTD Advanced Nitrox cursus en de IANTD Advanced Recreatief Trimix cursus. Deze combinatie-cursus helpt de duiker om een beter begrip op te bouwen van decompressie duiken en verbreed het je kennis en vaardigheden in het gebruik van EANx- en lichte Trimix-mengsels. Ideaal voor het duiken op bijvoorbeeld de vele wrakken die liggen in de Noordzee.


Het IANTD Advanced Nitrox brevet kwalificeert je om te duiken tot een maximale diepte van 42 mtr. en om duiken te makenen plannen met beperkte decompressie.


De IANTD Advanced Recreational Trimix cursus is ontwikkeld voor duikers die geen last willen hebben van stikstofnarcose. De stikstof wordt gedeeltelijk vervangen door helium waardoor de equivalente narcose diepte niet groter dan 24 mtr. is.

De buitenwater duiken worden gemaakt met lichte trimix-mengsels en een maximaal decogas percentage van 50% O2. Het IANTD Advanced Recreational Trimix brevet kwalificeert je om tot een diepte van maximaal 48 mtr. te duiken met beperkte decompressie.


CURSUS DETAILS


  CURSUSINHOUD

  2-3 theorielessen
  1 zwembadduik

  6 buitenwaterduiken


  CURSUSKOSTEN
  € 455,-


  INCLUSIEF
  cursusmanual


  EXCLUSIEF
  gebruik duikmaterialen in overleg

  flesvullingen

  deco-gas flesvullingen


  VOORWAARDEN
  tenminste 15 jaar oud
  normaal gezond

  Advanced brevet of gelijkwaardig brevet

  EANx brevet of gelijkwaardig brevet

  Deep Diver brevet

BACK

  LEADER IN TECHNICAL DIVING EDUCATION

AANBIEDINGEN AANMELDEN