Scuba Education Amsterdam is een 5-sterren PADI opleidingsfacility waar je terecht kunt voor al jouw duikopleidingen, van beginner tot Assistent Instructeur en van beginnende tech-duiker tot gevorderde full-trimix en/of of rebreather duiker.


Wij zijn geen duikwinkel en wij verkopen dus geen duikmaterialen, wel kunnen wij gericht advies geven of bemiddelen voor enkele specialistische materialen, zoals duiklampen, duikflessen en technische duikmaterialen.

Wij hebben ons dus volledig toegelegd op het geven van duikopleidingen waarbij veiligheid, kwaliteit en luisteren naar de wensen van de cursist, voorop staat. Op deze manier kunnen wij de cursist volledige aandacht geven en inspelen op de wensen en/of behoeften van de cursist. Onze staf is ook een groep fanatieke (tech)duikers die graag iedereen het plezier in de duiksport wil laten beleven. Diving is fun!.


Kom vooral eens vrijblijvend langs op de zaterdag of op afspraak

en misschien kunnen wij iets ook voor jou betekenen.


PADI 5-STAR DIVE FACILITY S-798788

Scuba Education Amsterdam is een officieel TecRec Center en geeft naast de recreatieve PADI opleidingen ook skala aan technische duikopleidingen.


Vele spectaculaire wrakken en riffen liggen beneden de dieptelimiet van het sportduiken, namelijk dieper dan 40 meter. Misschien wil je langer onder water blijven dan de recreatieve duiker of ben je geïnteresseerd in de laatste nieuwe technologische snufjes op gebied van duiken?PADI TecRec CENTER


Enkele instructeurs van Scuba Education Amsterdam zijn ook IANTD instructeur, dus ook het technisch duikprogramma van IANTD kan worden aangeboden.


IANTD heeft duikopleidingen van beginnende duiker tot trimix-duiker en rebreather-opleidingen. Het lesprogramma bestaat uit intensieve cursussen met veel ruimte voor praktijkervaringen. IANTD duikers zijn goed getrainde duikers en de IANTD standaards eisen van de duiker een brede theoretische kennis en uitstekende praktische vaardigheden.

IANTD TECHNICAL DIVING FACILITY S-1093

OVER ONS

ONS INSTRUCTIETEAM

Scuba Education Amsterdam, afgekort SEA, is 20 jaar geleden gestart met het geven van PADI, TecRec, IANTD en EFR opleidingen op een flexibele basis.

Opleidingen ‘op maat’ is eerder regel dan uitzondering. Door de inzet van meerdere instructeurs op de door de cursist gewenste tijden is het vrijwel altijd mogelijk om een cursus op maat te plannen. Of het nu een langere termijn planning of een ‘vlak-voor-mijn-vakantie’ planning is, wij maken een planning die goed past in de agenda van de cursist.

ARD - Divemaster

JACOB - Divemaster

ROBIN - Divemaster

LOUIS - Instructeur

ROEL - Instructeur

FERDINAND - DM

BIRGIT - Divemaster

REMCO - Instructeur

ERIC - Divemaster

KOBUS - Divemaster

MANON - Divemaster

MARCO - Divemaster

HARMAN - Divemaster