PADI RECREATIEVE DUIKOPLEIDINGEN

TECREC TECHNISCHE DUIKOPLEIDINGEN

IANTD TECHNISCHE DUIKOPLEIDINGEN

KIES UW GEWENSTE DUIKORGANISATIE

EMERGENCY FIRST RESPONSE OPLEIDINGEN

Klik hier voor een overzicht van alle PADI opleidingen.


PADI-duikers hebben de meest gerespecteerde en gewilde duikbrevet ter wereld. Waar je ook gaat duiken, je PADI-duikbrevet wordt erkend en geaccepteerd.


Professional Association of Diving Instructors oftewel PADI heeft meer dan 130.000 PADI-professionals en rond de 5700 PADI-Divecenters en Resorts die in meer dan 180 landen en gebiedsdelen opereren, daarmee is de kans groot dat je een PADI Instructor zal vinden die je taal spreekt en je een prettige leerervaring zal bieden.

De EFR is een modulair programma wat speciaal is ontworpen om je de primaire vaardigheden te leren die je als hulpverlener nodig hebt.

In de EFR cursus leer je hoe je moet handelen bij ongelukken in diverse situaties.

Het is van groot belang om hulp te kunnen bieden in noodsituaties.

Deze kan verschillen van een snee in de de vinger tot een hartstilstand.


De cursus is niet alleen geschikt voor de duiker maar voor ieder mens die de vaardigheden van eerste hulp bij ongelukken wil leren.

Klik hier voor een overzicht

van alle TECREC opleidingen.


De PADI TECREC opleidingen zijn geïntegreerd in een educatief krachtige, naadloos aansluitende cursusopbouw. Van beginnende Tec-duiker groei je tot een Tec-duiker die gekwalificeerd is voor de ultieme grenzen van het duiken met verschillende gasmengsels.


Het TECREC programma omvat opleidingen van recreatief Tec-duiker, Sidemount duiker tot en met Tec Trimix duiker.


PADI TECREC opleidingen zijn verbonden aan erg hoge standaards, waarbij de veiligheid en de kwaliteit van de opleiding centraal staan.
Klik hier voor een overzicht

van alle IANTD opleidingen.


International Association of Nitrox and Technical Divers (IANTD) is een organisatie met opleidingen van sportduiker tot extreem trimix duiker.


IANTD was een van de eerste organisaties die duikopleidingen verzorgde in het  ‘technisch duiken’, zoals Advanced Nitrox, Deep Air, Technical Diver, Cave and Wreck Penetration, Normoxic Trimix, Rebreathers.


IANTD heeft een hele reeks opleidingen van beginnende duiker tot trimix-duiker en rebreather-opleidingen.IANTD-CURSUSSEN PADI-CURSUSSEN INFO EFR TECREC CHART

OVERZICHT DUIKOPLEIDINGEN

BACK