Wordt een Divemaster, een Assistant Instructor of een Instructor


BACK

Start met een proefles of met de PADI Opn Water Diver cursus Vervolg je ervaringen met de PADI Advanced of Rescue Diver cursus PADI SPECIALTY CURSUSSEN PADI GOPRO CURSUSSEN

Specialiseer je op een bepaalt gebied van de duikensport

Start vandaag nog met je onderwater avontuurPADI is de grootste duikorganisatie ter wereld en ongeveer 80% van alle duikbrevetten die over de gehele wereld worden behaald zijn PADI duikbrevetten. PADI is een afkorting voor: ‘Professional Association of Diving Instructors’.


Met bijna 50 jaar ervaring, 135.000 PADI-professionals en 5.700 duikshops en dive resorts wereldwijd, laten PADI's trainingsmateriaal en services je vrijwel overal van duiken genieten. Als je duikt met PADI Instructors, PADI duikcentra en PADI resorts zal je leven door de cursussen, ervaring, uitrusting en het natuurbehoud totaal veranderen.

Je kunt kiezen uit een groot aantal PADI duikcursussen, bekijk het overzicht. Of je nu wilt leren duiken, je vaardigheden wilt aanscherpen of duikinstructeur wilt worden, het kan allemaal via het PADI systeem van duikopleidingen.


Bij Scuba Education Amsterdam kan je alle PADI duikopleidingen volgen vanaf beginner met een Discover Scuba Diving sessie tot en met Assistant Instructor ter voorbereiding op de Instructor (OWSI) cursus, maar ook het volledige PADI TecRec technisch duikprogramma.

Neem contact op met het PADI Divecenter of Resort bij jou in de buurt en informeer naar de mogelijkheden tot het (ver)volgen van een PADI opleiding of maak een begeleide duik in een lokale duikplaats.


Partner-organisaties zoals Stichting Project AWARE en de National Geographic Society helpen de onderwater wereld te beschermen.

klik op de afbeeldingen voor informatieThe Way The World Learns To Dive

Ontdek nieuwe duik-mogelijkheden en leer nieuwe duikvaardigheden


GO PRO OPLEIDINGEN SPECIALTY OPLEIDINGEN VERVOLG OPLEIDINGEN BEGINNEN MET DUIKEN