Info PADI Scuba Review Info Emergency First Response Info PADI Rescue Diver Info PADI Avanced Open Water Diver

VERVOLG CURSUSSEN

In de ADVANCED OPEN WATER DIVER cursus bouw je verder op wat je hebt geleerd en ontwikkel je nieuwe vaardigheden, je maakt kennis met nieuwe activiteiten en nieuwe manieren om leuk te duiken. Je scherpt je vaardigheden aan door 5 adventure-duiken te maken. Deze cursus helpt je meer zelfvertrouwen te krijgen en je vaardigheden op te bouwen zodat je je prettiger voelt in het water.

Heb je al een poosje niet meer gedoken? Heb je het gevoel dat je duikskills en je duikkennis opgefrist moeten worden? Een SCUBA REVIEW sessie is dan de cursus voor jou. Je maakt hernieuwd kennis met duiken zodat je je binnen een dag weer prettig voelt in de onderwaterwereld.

Eerste hulp en reanimatie zijn altijd handig voor iedereen die aan avontuurlijke sporten doet, voor het geval dat. Ook heb je deze vaardigheden nodig voor de PADI Rescue Diver cursus.


EMERGENCY FIRST RESPONSE is een afdeling van PADI die zich specialiseert in deze levensreddende vaardigheden en iedereen kan ze leren.


Ook niet-duikers kunnen deelnemen en deze belangrijke levensreddende skills aanleren.

Uitdagend en bevredigend, dat zijn de beste woorden voor de PADI RESCUE DIVER-cursus.

In deze cursus wordt veel aandacht besteed aan hoe je (duik)problemen voorkomt en wat je doet als ze ontstaan.


De meeste duikers vinden deze cursus veeleisend maar de moeite waard. Als hij voorbij is, geven velen aan dat het de beste en leukste cursus is die ze ooit hebben gedaan.

BACK

klik op de afbeeldingen voor informatieThe Way The World Learns To Dive

RESCUE DIVER EMERGENCY FIRST RESPONDER ADVANCED DIVER SCUBA REVIEW vanaf € 285,- vanaf € 130,- vanaf € 240,- vanaf € 35,-