Informatie PADI Discover Sidemount Diver cursus Informatie PADI Tec Sidemount Diver cursus klik voor een grote afbeelding Informatie PADI Rec Sidemount Diver cursus

Voor alle recreatieve duiken geschikt

Ontdek het ‘nieuwe’ duiken


Ontdek een nieuwe en andere manier aan om je flessen aan je duikuitrusting te bevestigen, het Side Mount duiken.

Het Side Mount duiken, dat oorspronkelijk ontwikkeld is in de grotduik community, heeft een ontwikkeling doorgemaakt richting het huidige recreatieve en technische duiken. De specifieke technieken bieden naast plezier ook voordelen ten opzichte van het "back mounted" duiken. Om de voordelen en technieken optimaal te kunnen benutten is het volgen van een opleiding met een ervaren instructeur die kennis heeft van de verschillende systemen, en de kennis heeft om de systemen optimaal te benutten en te trimmen voor de verschillende vormen van duiken, een belangrijke stap.  


PADI kent daarom 2 programma’s: de recreatieve Rec Side Mount cursus en de technische Tec Side Mount cursus.


Ontdek zelf:


Omdat je met een sidemountsysteem je fles vanachter je rug naar je zij kunt draaien, neemt dit direct de druk op je rug weg en geeft het je meer bewegingsvrijheid en plezier tijdens de duik. Daarnaast hoef je niet meer met de flessen op je rug naar je duikstek toe te lopen.

Je springt namelijk gewoon het water in waarna je de flessen aan je uitrusting klikt en de duik maakt.   


BACK

DISCOVER SIDEMOUNT REC SIDEMOUNT TEC SIDEMOUNT vanaf € 395,- vanaf € 310,- vanaf € 60,-

Pas het toe op de technische duiken

‘Dare to be different ……... Dive TecRec’