Informatie PADI Tec Trimix 65 Diver cursus Informatie PADI Tec Trimix Diver cursus Informatie PADI Tec Trimix 75 Diver cursus

Verleg je diepste grenzen

Ontdek diep duiken

zonder stikstofnarcose

Voor de extreme duiker die klaar staat om de wereld van het technisch diepduiken verder te ontdekken is trimix de keuze - een mengsel van zuurstof, helium en stikstof. De PADI Tec Trimix Diver-cursussen brengen je naar de verste grenzen van technisch diepduiken, en opent de deur naar ongerepte duikstekken waar slechts weinig - of helemaal geen - andere duikers ooit geweest zijn.


De PADI Tec Trimix Diver-cursus heeft als doel het dieptebereik uit te breiden van technische duikers die al opgeleid en gekwalificeerd zijn voor het gebruik van perslucht, verrijkte lucht en zuurstof voor technische decompressieduiken dieper dan 50 meter.

Duiken met trimix is de grens van het tecduiken - de maximumdiepte om deze technologie toe te passen moet nog bepaald worden.


Net als het Tec Deep Diver programma bestaat het Tec Trimix Diver programma uit 2 sub-cursussen, t.w. de Tec Trimix 65 cursus en

de Tec Trimix 75 cursus. Na afronding van de Tec Trimix 75 cursus behaal je het Tec Trimix Diver brevet.


Deze cursus is voor Tec 50 (of voor duikers met een gelijkwaardig brevet van een andere organisatie). De cursus breidt je dieptebereik uit door je te trainen in het gebruik van trimix (een mengsel van helium, zuurstof en stikstof).


BACK

TEC TRIMIX 65 TEC TRIMIX 75 TEC TRIMIX DIVER vanaf € 875,- vanaf € 495,- vanaf € 475,-

I once thought that 30-40 metres is enough, now I think it’s 30+40 metres.


‘Dare to be different ……... Dive TecRec’